If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте , някой знае ли ключ с каква големина ми е нужен , за да сваля свещите на 145 ТС 1.6 120 hp 16 мм или 21 мм ? Благодаря предварително ! Поздрави !
И малките и големите свещи се развиват с един и същи ключ 16мм.
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Kолега ако продължаваш да слушаш фантазиори нищо чудно да ти трее и 27 ключ,ivailo rachev ясно ти е писал,само 16 ключ ти трее ,големи и малки свещи разликата е в резбата,не в ключа.
Не че трее ти отварям очите ма ще ти дам един жокер.Първо пиша от един задръстен лаптоп като тебе,и незнам каде се тези букви ио иу и не ми е и зор,да ги търся.После ако имаш малко мозък ,понеже се види ,че незнаеш,а ползваш нета за разни информации,погледни комплект свещи за тс какви се ,а не гледай ключа,тои си е универсален,да става за всички ар,и за по старите с големите свещи.
Ако са се запазили орегиналните инструменти на колата колега,там си има ключ за тази работа,при мене на моята кола си седи.
Попринцип е така колега , но аз като я взех нямаше никакви инструменти по нея и затова се допитах до вас ! И получих задоволителен резултат , разбрах какъв ключ ми трябва и сега ще поръчам да ми докарат , за да може да прегледам свещите и на моя Алфонсо
Comment